Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Eier, eins davon verquirlt
- 1 EL Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 2 Pck. Blätterteig aus der Kühltheke (à 275 g; je 1 Platte à 25 x 40 cm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 20 Min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Spinat-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 Min
Spinat-Käse-Taschen
1 Std. 45 Min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1h
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20 min
Ratatouille-Lasagne
1h 30min