Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Wasser
- 800 g Babyspinat
- 1 TL Salz
- 400 g Rotwein, trocken
- 50 g Rosinen, hell
- 4 Poulardenbrustfilets, der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
- 12 Scheiben Chorizo (60 g)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 2 Prisen Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2544 kJ / 608 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 Std.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Fisch-Piccata
1 Std.
Fischfilet im Basilikumteig
1 Std.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Fischsuppe
1h 40min
Hähnchenbrust Genovese
35 Min