Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 TL Salz
- 2 Tomaten, in Stücken
- 20 g Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 g Krebsfleisch
- 8 Blätter Filoteig (ca. 48 x 25 cm)
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 8 Stück
- Calories
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Carbohydrates
- 106 g
- Fat
- 61 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 Min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
2u. 20min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 godz. 35 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gefüllte Lammbuletten
1 Std. 10 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Garnelen-Eintopf
45 Min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1 Std.