Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Lammhackfleisch
- 3 TL Harissa-Paste
- 1 Ei (Kl. M)
- 20 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 150 g rote Linsen
- 3 EL Öl zum Einfetten
- 300 g Penne Rigate
- 500 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Koriander (ca. 20 g), abgezupft
- 150 g Schafskäse, cremig, in Stücke gezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3630 kJ / 867 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Hähnchencurry mit Spinat und Basmatireis
45min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Königsberger Hähnchenpasta
1h 20min
Irish Stew
1h 30min
Nudel-Kürbis-Auflauf mit Hackbällchen
1h 10min
Pasta mit Dicken Bohnen und Garnelen
1h
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30min
Pasta nach Paella Art
30min
Kürbis-Hack-Auflauf
1h 10min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h