![Zuppa al curry con formaggio paneer Zuppa al curry con formaggio paneer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c961055f-f6c0-48d9-97be-7efe4ae6d93c/Derivates/5c9d74e7-e8f5-43b7-a312-c6d1bddd307c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Paneer - formaggio fresco indiano
- 1800 g di latte intero
- 30 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- olio per frittura, q.b.
Curry
- 200 g di cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di finocchio secchi
- 4 chiodi di garofano
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di pomodori, a pezzi
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline tritate + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di garam masala
- 1 pizzico di sale
- 200 g di latte di cocco
- 400 g di piselli surgelati, scongelati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3217.5 kJ / 769 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 58 g
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