Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 24 g
Alternative recipes
Pommes noisettes
1 Std. 50 Min
Bun à burger
4h 10min
Hamburgers
3 Std. 15 Min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Pain farci à la mozzarella
45 min
Baguette flammekueche
40 min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min