Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel, et 2 pincées pour la crème à la moutarde
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 80 g de moutarde à l'ancienne
- 12 saucisses de Francfort ou de Strasbourg
- 1 œuf, battu
- 50 g de ketchup
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 279.4 kJ / 67.4 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 2.9 g
- Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Quiche lorraine
50min
Tourbillon au fromage
2 godz. 30 min
Flammekueche
1h 25min
Palmiers saumon aneth
40min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Pommes de terre farcies
1 godz. 15 min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Pizzettes escargot
40min
Sauce allégée aux herbes
10min
Miniquiches lorraines
55min