Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 50 g Rapsöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 EL Butter
- 300 g Blumenkohlröschen
- 200 g Kartoffeln, davon 150 g in Stücken und 50 g fein gewürfelt
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 10 g Rapsöl (1 EL)
- 4 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1605 kJ / 373 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 dk
Kohlrabisuppe
45 dk
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 dk
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 dk
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45 dk
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 dk
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3h
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 dk
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45 dk
Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe
35 dk
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min