Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Rosenkohl, geputzt
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 11.3 g
Alternative recipes
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Wirsing-Pasta
35 min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 Min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1hod.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1hod.
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1hod.
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1hod.
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std. 10 Min