Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g di latte parzialmente scremato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b.
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 102.8 g
- Fat
- 24.8 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Mini hamburger veloci
50 Min
Corona bordolese
5h 20min
Panini al latte con cioccolato
4ωρ. 40 λεπτ.
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min