Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1489 kJ / 356 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 31.6 g
- Fat
- 22.1 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Bignè cake
4 Std.
Cioccolatini ripieni al cocco
2 Std. 30 Min
Torta alla pasta di mandorle
1 Std.
Torta cappuccino
2 Std.
Dolce al latte
5 Std.
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Yogurt mousse cake all'arancia
17 godz. 20 min
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Budino al caramello
3 Std. 20 Min