Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta al cioccolato
- 50 g di burro + q.b.
- 60 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 20 g di latte
- 10 g di cacao in polvere
Mousse al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di cacao in polvere
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di caramelle gommose tipo lombrichi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1383 kJ / 330 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Cupcake ragnatela
1 Std. 30 Min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1 Std.
Grissini tricolore
3 Std.
Finti lecca lecca
2 godz. 45 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Torta bara al cioccolato
2 Std. 20 Min
Super Ham-Burger
2 Std. 30 Min
Nidi pasquali all'albicocca
1 Std. 30 Min
Danish layer cake
4 Std.
Fantasmini al formaggio
1h 40 min
Yogurt liquido al cioccolato
1 Std. 15 Min
Alberelli al cioccolato
4h 25min