Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta rettangolare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 12.5 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 dk
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Panini alle noci e curcuma
4h 40 min.
Nidi di zucchine e speck
50min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Madeleine salate salame e verdure
35min
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Taralli zenzero e curcuma
1 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.