Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta rettangolare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 12.5 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Torta salata champignon e provola
1 Std. 5 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 min
Ciambelline ai formaggi
30 min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50 min
Brisèe con broccoletti e bacon
1 Std. 30 Min
Biscotti al pistacchio
1 Std. 40 Min