Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta rettangolare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 12.5 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Alberello salato
2 Std. 10 Min
Polpette di carote
1 Std.
Rollè di radicchio
50 Min
Zucchero ai pistacchi
10 Min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 Std.
Ciappe
1 godz. 35 min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Ciambelline ai formaggi
30 Min
Tartine tonno e ceci
30 Min
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min