![Räucherlachs-Frühlingszwiebel-Pizza Räucherlachs-Frühlingszwiebel-Pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/313396E8-BEE7-4122-B636-96D59142B9E4/Derivates/7d781cd0-c35e-4231-8087-63f902f2344c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Pck. Pizzateig für ein Backblech, frisch, aus dem Kühlregal (400 g, 24 x 36 cm), z.B. von Tante Fanny
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 170 g Frischkäse mit Kräutern
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 EL Olivenöl
- 60 g Rucola, grob geschnitten
- 125 g Räucherlachs, in Streifen (à 1 x 5 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1h 45min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizzette "Tricolore"
1 godz. 30 min
Mini-Burger
40 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Mini-Blumenkohl-Tartes mit Bündnerfleisch
1h 45min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Nudeln mit Pilz-Pesto
30 min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2h 25min
Pilzza
1 godz. 20 min