Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen (1 cm)
- 100 g Gouda, mittelalt, in Stücken (2 cm)
- 100 g Buchweizenmehl
- 100 g Weizenmehl
- 50 g Speisestärke
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Paprika edelsüß
- 6 Prisen Pfeffer
- 3 Eier (Kl. M)
- 100 g Milch
- Öl zum Einfetten
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 8 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Endiviensalat, geputzt, in mundgerechten Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2122 kJ / 507 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Pizzawaffeln
30 min
Rosmarin-Parmesan-Waffeln
30 min
Süßkartoffel-Schupfnudeln mit Salbei
1 godz. 10 min
Kartoffel-Möhren-Waffeln
30 min
Polenta-Muffins
1h
Pikante Waffeln mit Räucherlachs
1h 30min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Maiswaffeln mit Guacamole
55min
Polenta-Taler
1 godz. 10 min
Kartoffel-Kürbis-Rösti mit Radicchio-Salat
1h
Kartoffelwaffeln
1 godz. 10 min
Pizzawaffeln
35min