Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 10.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Torta pasqualina
2h 5min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Torta di patate borgotarese
2 Std.
Torta alle bietole
3 Std.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1 Std.
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Semolino dolce
1 Std.
Panissa
45 Min
Bagna cauda
35 Min