Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 10.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Panissa
45 min
Pandolce genovese
1h 30min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Insalata di panissa con carciofi
55min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1u. 15min
Torta salata patate e cipolle
55min
Torta di pane salata
55min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta pasqualina
2h 5min
Torta salata di bietole
1 godz.