Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Carbohydrates
- 23.5 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Insalata russa
1h
Testaroli di farro alle noci
45 min
Soufflè ai cardi al vapore
1 godz. 20 min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Semolino dolce
1h
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Panissa
45 min