![Gâteau magique au caramel au beurre salé Gâteau magique au caramel au beurre salé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4B142E0-164D-4B77-9D4B-A6F1777E8992/Derivates/5CDA8F4B-FB72-4D13-95ED-E6A427B634BC.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le caramel au beurre salé
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
L'appareil à gâteau magique
- 125 g de beurre doux, fondu et un peu pour le moule
- 110 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 pincée de sel
- 500 g de lait
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1728.8 kJ / 413.6 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 43.1 g
- Fat
- 24.4 g
- Fibre
- 1 g
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