Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscotti
- 40 g di latte
- 5 g di ammoniaca per dolci
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di strutto
- 50 g di mandorle a lamelle, tostate
- 60 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 cucchiaino di estratto naturale di mandorle
Glassa di zucchero
- 400 g di zucchero
- 2 albumi
- 10 gocce di succo di limone
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 310 kJ / 74 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 12.7 g
- Fat
- 2.2 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Seadas
1 Std. 5 Min
Spongata
25 Std. 35 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25u. 40min
Pardulas
8 godz. 40 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 Std.
Favata sarda
1 Std.
Panada sarda
2h 55min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min