Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscotti
- 40 g di latte
- 5 g di ammoniaca per dolci
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di strutto
- 50 g di mandorle a lamelle, tostate
- 60 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 cucchiaino di estratto naturale di mandorle
Glassa di zucchero
- 400 g di zucchero
- 2 albumi
- 10 gocce di succo di limone
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 310 kJ / 74 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 12.7 g
- Fat
- 2.2 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Zeppole sarde
3h
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min
Tiliccas sarde
2h 20min
Panada sarda
2h 55min
Polenta sarda
1h 30min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Seadas
1h 5min
Pardulas
8hod. 40min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Muffin cardinali
50min
Ragù di funghi
1h 10min