Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- origano secco
- 200 g di mozzarella a dadini
- foglie di basilico
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1152.7 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Carbohydrates
- 36.7 g
- Fat
- 8.1 g
- Saturated Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 619.3 mg
Alternative recipes
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35 min
Focaccia primavera
3h
Pizza al salmone
1h 15 min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza napoletana
9 Std.