Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di robiola a pezzi
- crostini tostati di pane bianco, a piacere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 4088 kJ / 977 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Carbohydrates
- 7.8 g
- Fat
- 85.9 g
In Collections
Alternative recipes
Zabaione
15min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Pere, formaggio e miele
15min
Salsa turca
10min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Miscela di spezie Za'atar
10min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Salsa selinuntina
15min
Salsa alla reggiana
15min
Salsa appetitosa
10min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 Std. 15 Min