Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di robiola a pezzi
- crostini tostati di pane bianco, a piacere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 4088 kJ / 977 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Carbohydrates
- 7.8 g
- Fat
- 85.9 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1h
Salsa greca
10min
Insalata capricciosa di carne
15min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Pane all'aglio
20min
Insalata russa allo yogurt
1h
Crema spalmabile di funghi
35min
Salsa appetitosa
10min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30min