Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema di zucca
- 75 g di mandorle pelate
- 800 g di acqua
- 450 g di polpa di zucca mantovana, a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 75 g di farina tipo 00
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2026 kJ / 484 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 53.1 g
- Fat
- 27.2 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata al moscato e fragole
3h 55min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Crostata di carote e arance
1 Std. 25 Min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Galette des rois ananas e Rum
2 Std. 30 Min
Panna cotta latte e cereali
6u. 50min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min
Torta di semola mandorle e miele
1 Std. 15 Min
Torta zucca, cocco e arancia
1 Std. 30 Min
Ciambella di zucca
1 Std. 20 Min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min