Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema di zucca
- 75 g di mandorle pelate
- 800 g di acqua
- 450 g di polpa di zucca mantovana, a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 75 g di farina tipo 00
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2026 kJ / 484 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 53.1 g
- Fat
- 27.2 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45 min
Gateau di ricotta e cioccolato
1h 10 min
Torta di semola mandorle e miele
1h 15min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Torta di ricotta
50min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40 min.
Torta zucca, cocco e arancia
1 Std. 30 Min
Torta fior d'arancia
50min
Ciambella di zucca
1h 20 min
Purè di verdure
40min