![Mousse di ricotta a Varoma Mousse di ricotta a Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FC8270C3-E65F-40EC-A5FC-8F8E65E448AC/Derivates/EBB9AFF5-E0BA-48E0-B065-74F7EDF98C4E.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- 1 bustina di zucchero vanigliato (8 g)
- 100 g di panna acida, 18% di grassi
-
250
g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
or 250 g di Quark (formaggio cremoso) - 4 uova
- 60 g di farina tipo 0
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Coulis di frutta
10 min
Pere, formaggio e miele
15min
Mousse di ricotta all'arancia
15min
Nadalin
6 Std. 30 Min
Zucchero alla noce moscata e cioccolato
10 min
Zucchero ai pistacchi
10 min
Zucchero all'arancia e spezie
2 Std. 15 Min
Zucchero alle caramelline alla fragola
10 min
Torta con semi di papavero
4h 30min
Punch terrificante
20min
Mug cake alla ricotta e mirtilli
25min
Polpettine al curry
55 min