Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 260 g di acqua, tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
- 500 g di farina
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- farina per infarinare
- 10 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano, secco
- 100 - 150 g di acciughe, intere, fresche
- 5 - 6 pomodorini, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Delizia al cioccolato
40min
Torta marmorizzata
2h
Zucchero vanigliato
72 godz.
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Focaccia alle olive
2h 20min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Biberli dell'Appenzello
No ratings
Crostata al Vin cuit
No ratings
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Tiramisù
5h 40min
Torta soffice al cioccolato
1h 30min
Muffins con gocce di cioccolato
1h