Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 290 g di fagioli rossi in scatola, lavati e sgocciolati
- 300 g di riso Parboiled
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1865 kJ / 440 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Cubetti di frittata con broccoli
No ratings
Gelato alla mela con latte di cocco
10 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pizza alla romana
No ratings
Penne al tonno
35min
Paella di fagioli
55 min
Succo disintossicante
No ratings
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min