Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 250 g di riso
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, interi
- 10 g di burro, non salato
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
-
50
g di panna
or 50 g di latte - 1 cucchiaino di curry in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Cavolfiori gratinati
50 min
Insalata di carote
15 Min
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40 min
Fagiolini verdi con timo
1 godz. 10 min
Minestrone
45 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Trote con riso alle verdure
45 min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Fagiolini al pomodoro
55 min