Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 350 g di acqua
- 80 g di strutto + q.b.
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (13 g)
- 10 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- fiori di sambuco essiccati, a piacere
- 5 uova
- 500 g di salame a fette sottili
- 500 g di Tuma a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 10991 kJ / 628 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Carbohydrates
- 39.5 g
- Fat
- 38.6 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Calzoncelli melfitani
1 godz. 40 min
Calzone
2h 50min
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Ravioli di ricotta
1h 35 min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Piconi
1h 10min
Cassatelle pasquali
2h 50min