Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8.4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Brioches siciliane
3h 15min
Muffolette
3j
Sfincione favarese
3j
Tetù
1h 50 min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Sfinci siciliane
2h 30min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Vastedda cu sammucu di Troina
2h 30min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min