Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8.4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Cassata siciliana
6sa 35 dk
Timballo di anelletti al forno
1h 40 min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Iris siciliani
4h 10min
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Panini con tortini alle noci e alle patate dolci
2h
Arancini ai frutti di mare
2h
Cartocci e viennesi siciliani
3u. 15min
Frittelle di baccalà
1 Std. 5 Min
Arancini di riso
3hod. 5min
Sfincione favarese
3 Std.