Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8.4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Granita al caffè
8h 20min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 Std. 20 Min
Pescestocco alla messinese
30min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Cullurielli cosentini
4h 30min
Brioches siciliane
3h 15min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min