Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di ricotta
- 500 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 10 acciughe sotto sale, lavate e asciugate, a pezzi
- olio di arachidi q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 12.9 g
- Fat
- 13.7 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Sfincione favarese
3h
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Crispedduzzi calabresi
1 Std. 5 Min
Panelle
1h 25min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2h 30min
Iris siciliani
4h 10min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Ravioli di ricotta
1h 35min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 Std. 30 Min
Sfinci siciliane
2h 30min