Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di ricotta
- 500 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 10 acciughe sotto sale, lavate e asciugate, a pezzi
- olio di arachidi q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 12.9 g
- Fat
- 13.7 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Panelle
1 godz. 25 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Muffolette
3 Std.
Sfinci siciliane
2h 30min
Panzerotti romani
1h 10min
Ravioli di ricotta
1h 35 min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Crocchette di cozze
10hod.
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Arancini di riso
3h 5 min
Pastel de milho
1 godz.