Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 750 g Kartoffeln, in Stücken
-
500
g Spinat, gehackt, TK (Rahmspinat, portionierbar),
or 500 g Blattspinat, TK (portionierbar) - 16 - 20 Fischfilets, TK (Fischstäbchen)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2047 kJ / 490 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 7.2 g
In Collections
Alternative recipes
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Kartoffelpüree im Thermomix Friend
45min
Häschen-Rührei-Körbchen
35 min
Mini-Rouladen
3h 30min
Basmati-Reis, gekocht
35 min
Hähnchen-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Tomatensauce
20 min
Hackbällchen mit Tomatensauce
30min
Langkornreis, gekocht
35 min
Pute mit Rahmkartoffeln und Gemüsemix
40min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Schokolade schmelzen (im Varoma)
20 min