Linsen-Risotto mit Bockwurst
TM6 TM5

Linsen-Risotto mit Bockwurst

4.2 (114 ratings)

Ingredients

  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 80 g Möhre, in Stücken
  • 60 g Sellerie, in Stücken
  • 3 EL Olivenöl
  • 20 g Butter
  • 300 g Risottoreis
  • 50 g Weißwein
  • 650 g Hühnerfond
  • 1 Dose Linsen (Abtropfgew. 265 g)
  • 6 Stängel Majoran, abgezupft
  • ½ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 3 Bockwürstchen, in Scheiben (1-2 cm)
  • 80 g Crème fraîche
  • 1 EL körniger Senf
  • 1 EL scharfer Senf

Nutrition
per 1 Portion
Calories
3192 kJ / 762 kcal
Protein
23 g
Carbohydrates
77 g
Fat
37 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes