Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Farcitura all'ananas
- 60 g di mandorle pelate
- 600 g di polpa di ananas a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di zucchero di canna
- 50 g di Rum
- 40 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione.
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3322 kJ / 795 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 78 g
- Fat
- 48.7 g
In Collections
Alternative recipes
Budino uova e latte al caramello
1 Std. 30 Min
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
No ratings
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 Std. 45 Min
Tzatziki (senza lattosio)
12h 20min
Crostata alla banana
4 Std. 30 Min
Budino di zucca e arancia
1 godz. 35 min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 Std.
Crostata con crema di zucca
1 Std. 40 Min