![Tarama aux œufs de cabillaud Tarama aux œufs de cabillaud](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF0F5C25-9FF9-450A-BEC1-F91530085695/Derivates/d41a73f4-b476-48e3-9675-c27523b0ed1c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Blinis au citron et à l'aneth
1 Std. 35 Min
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4h 40min
Sabayon anisé
15 Min
Tempuras de légumes et crevettes
25 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 godz.
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Tarama maison
10 min
Sauce vierge
10 min
Tartare de bar
10 min