Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 3.1 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Gnocco fritto
1h 5min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Gnocco fritto modenese
35 min
Salsa rubra
30 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45 min
Zucchine piccanti
55min
Sugoli di uva
1 godz.
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35 min
Pastaragia
25 min
Salsa appetitosa
10 Min