Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 3.1 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Dado di pollo
50min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Dado di carne
45min
Ciappe
1h 35min
Asparagi in conserva
1h 30min
Spongade della Val Camonica
5h
Torta di pane con nocciolata
1 Std. 10 Min
Crema di asparagi
50min
Pisarei e faśö
35min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min