Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di latte
- 500 g di farina tipo 0
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi di papavero q.b.
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 10309.4 kJ / 2464 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Carbohydrates
- 375.6 g
- Fat
- 80.5 g
- Saturated Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al latte
2h 20 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane al curry e paprika
4 Std. 50 Min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane alla birra
4h 55min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane alla ricotta
3h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min