![Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE0F8ABF-A7CD-4789-87D7-D2ADAE39E98F/Derivates/76e35ed1-c162-4e27-96ec-1e5a90df7b5b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 160 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- Pfeffer zum Würzen
- ½ Zitrone, unbehandelt, klein, in dünnen Scheiben
- 160 g Brokkoliröschen
- 2 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 25 g Frischkäse
- 5 g Mehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2463 kJ / 589 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 8.7 g
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