![Riso alla 'nduja con fonduta di provola Riso alla 'nduja con fonduta di provola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88893f25-1280-46b4-a513-ef9943eacea2/Derivates/e1d842f6-c648-435f-8d51-ba9830a8058a.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3121 kJ / 746 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Carbohydrates
- 72.9 g
- Fat
- 39.1 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sformatini al cotechino
30 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Maccheroni cheese
55 min
Risotto cacio e pere
40 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta patate e provola
55 min