Torta Bimby® al pistacchio e cacao

Torta Bimby® al pistacchio e cacao

3.7 50 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h 5 min
10 fette

Ingredients

Pasta biscotto
  • di farina tipo 00
    90 g
  • di cacao amaro in polvere
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • uova
    4
  • di zucchero
    120 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
Crema Bimby® al pistacchio
  • di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati tostati
    200 g
  • di zucchero
    100 g
  • di latte
    500 g
  • uova
    2
  • di farina
    40 g
  • acqua q.b.
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • di panna (min. 30% di grassi)
    500 g
Bagna
  • di zucchero
    100 g
  • di acqua
    200 g
Terminare la preparazione
  • pistacchi tritati q.b.

Nutrition per 1 fetta

Calories 587.7 kcal / 2458 kJ
Protein 14.8 g
Fat 36.8 g
Carbohydrates 49.3 g
Fibre 3.1 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...