Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 - 2 EL Rosmarin, nach Geschmack
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 30 g Balsamico, dunkel
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 50 g Kapern, eingelegt (optional)
- 4 Scheiben Ziegenweichkäse, z.B. Chèvre d'Or (à 80-100 g)
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Feldsalat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1850 kJ / 442 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 34 g
- Fibre
- 1.9 g
Alternative recipes
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Panzanella - Sommerlicher Brotsalat
40 Min
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 Std. 30 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min