Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Dosen Mais (à 425 g)
- 4 Frühlingszwiebeln, Weißes und Hellgrünes in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1000 g kochendes Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 1 Limette, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 8 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1065 kJ / 256 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Linsen-Orangen-Suppe
35min
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40min
Erdnuss-Suppe
40min
Erbsencremesuppe
25min
Orientalische Maissuppe
30min
Kokos-Mais-Suppe
30min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40min
Erdnuss-Suppe
30min
Möhren-Mango-Suppe mit Kokos
30min
Süßkartoffel-Buttermilch-Suppe mit Bacon und Garnelen
30min
Avocado-Tomaten-Suppe
40min