Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Majoran, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Olivenöl
- 400 g Auberginen, in Stücken
- 30 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Nudeln (z.B. Makkaroni)
- Wasser zum Kochen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2552 kJ / 609 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 97 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 10.8 g
Alternative recipes
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 Std. 30 Min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Auberginen-Pasta
30 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 Min
Kürbis-Tomaten-Sauce zu Nudeln
35 Min
Auberginen-Chili
25 Min
Ratatouille-Pasta
40 Min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Auberginen-Tomaten-Pesto
25 Min
Ratatouille-Lasagne
1 Std. 30 Min
Ratatouille mit Schafskäse
55 Min