Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 400 g di piselli surgelati
- 800 g di calamari ad anelli
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 25 pomodori datterino interi
- 2 pizzichi di sale
- 2 - 3 foglie di menta
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1063.8 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Carbohydrates
- 9.8 g
- Fat
- 11.2 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Tonno in agrodolce
1h
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Calamaretti ai pistacchi
30min