Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 60.6 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pardulas
8j 40 menit
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Trippa in umido
1h 10 min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Papassini sardi
8h 45min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Insalata di cavolo cinese con pepe rosa e verde
45min
Fregola con le seppie
40 min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Seadas
1h 5min