Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 60.6 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Seadas
1 Std. 5 Min
Pardulas
8h 40 min
Fregola con le seppie
40min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.
Panada sarda
2h 55min
Carciofi all'aceto light
45min
Zuppa di patate e carciofi
1h