Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 60.6 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Melanzane piccanti e lenticchie
30 Min
Tagliolini al tartufo
45 Min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Insalata di polpo con dressing al lime
1 Std.
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Orzotto ai funghi porcini
30 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Porcini al funghetto
50 min
Zuppa di cozze
1 Std.