Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Carbohydrates
- 75.1 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
In Collections
Alternative recipes
Zabaione
15 min
Fonduta
8h 20 min
Bonèt
2hod.
Bagna cauda
35 min
Zabaione (TM6)
15 min
Semolino dolce
1hod.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Polenta al formaggio
1hod.