![Peperoni alla piemontese Peperoni alla piemontese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eab703c7-32da-46d8-a44d-9b7576afbffa/Derivates/e961388a-9286-416e-9ff9-86ea20e638fc.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 272 kJ / 65 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 4.2 g
- Fat
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Melanzane alla pizzaiola
1hod. 10min
Peperoni ripieni
1h 5min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1hod.
Pizzette di melanzane
40 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Antipasto piemontese
25 min
Rose di melanzane al tonno
35min
Bagna cauda
35min
Finocchi alla valdostana
40 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min