Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di acqua + q.b.
- 80 g di acqua di fiori di arancio
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 650 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- 120 g di zucchero
- 180 g di olio di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1077 kJ / 257.5 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6 Std. 15 Min
Focaccine integrali farcite
3h
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Pane rustico svizzero
28h
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Pane al rosmarino
10u. 55min
Panini venostani
3h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Brioches senza burro
4h
Pane al semolino
4h
Polka (pane francese)
5h