Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di latte
- 80 g di strutto
- 20 g di lievito di birra
- 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di sale grosso (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 63.9 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Sgabei
3h
Peposo toscano
1h 30min
Schiacciata fiorentina
50min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Paté di fegatini
30min
Bozza pratese
2h 45min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min