Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di latte
- 80 g di strutto
- 20 g di lievito di birra
- 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di sale grosso (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 63.9 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Bozza pratese
2 Std. 45 Min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Pan co' Santi
7 Std.
Schiacciata con l'uva
2h
Ciappe
1 godz. 35 min
Panini al latte
4h 50min
Schiacciata fiorentina
50min