Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di latte
- 80 g di strutto
- 20 g di lievito di birra
- 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di sale grosso (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 63.9 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Ricciarelli
7ωρ.
Schiacciata fiorentina
50 min
Lingue croccanti ai cereali
3h
Pizza assettata
1 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Gallette di mais alla paprika (senza glutine)
1 godz. 30 min
Bozza pratese
2h 45min
Pizzette marinare
1h 35 min.
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pan co' Santi
7ωρ.
Paté di fegatini
30 min