Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
TM5 TM31 TM6

Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta

4.3 (8 ratings)

Ingredients

  • 30 g di zucchero
  • 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate + q.b.
  • 100 g di acqua
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 8 fette di pane abbrustolito
  • 60 g di mozzarelle ciliegina

Nutrition
per 1 porzione
Calories
985.4 kJ / 235.5 kcal
Protein
4.8 g
Carbohydrates
27.3 g
Fat
11.9 g
Fibre
1.6 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes