Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filet de poisson cuit, grossièrement émietté
- 1 œuf
- 40 g de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 867 kJ / 204 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Miniquiches au poisson
2h 10min
Croquettes de poisson pané
30 min
Fiskefrikadeller (Croquettes de cabillaud et rémoulade)
1h 30min
Croquettes de poisson
45 min
Boulettes de veau aux herbes
35 min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20min
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1 Std. 15 Min
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Nuggets de poulet aux légumes
35 min
Samoussas aux légumes
50 min