![Flan de petits pois et sauce au fromage Flan de petits pois et sauce au fromage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d30578d8-4cf8-4394-8e8e-8bc40b3b19be/Derivates/7678e0e8-5782-46a4-8d0c-90e630f43195.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
120
g de comté, coupé en morceaux (3 cm)
or 120 g de beaufort, coupé en morceaux (3 cm) - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de beurre, pour les ramequins
- 320 g de petits pois frais
- 2 œufs
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 282 mg
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